Nimman block

Chiangmai . 2013

The goal was to re-invent the typical "commercial block" that exist in every streets around Thailand. The first improvement is that the whole surface of the building is dedicated to commercial or office activities. This choice get along with the design of a facade that is open on the street on all floors. There is a visual connection between the street and the users, between the pedestrians and the building. At the street level, the connection is direct with large terraces overlooking the street. This space left between the road and the project is also the result of a will to save the trees that existed on the site before. Therfore, these vegetation protects the glass and steel facade from the heat.

Nimman block
Nimman block
_DSC5581_edited
Nimman block

© 2019 Pantang studio co.,ltd. All Rights Reserved

architecture service chiangmai, thailand